dissabte, 11 de novembre del 2017

A CM HEM COMENÇAT LES PROPOSTES!!!

AQUESTA SETMANA ELS NENS I NENES DE CM HAN COMENÇAT L'ACTIVITAT DE PROPOSTES. JA TENIEN GANES!!
DURANT 3 DIES A LA SETMANA, ELS NENS DE 3ER I 4RT ES REPARTEIXEN EN 8 ESPAIS DIFERENTS. AQUESTS ESPAIS SÓN TEMÀTICS. ELS NENS ELS TRIEN AMB TOTAL LLIBERTAT I TREBALLEN I APRENEN EN ELLS DURANT 2 SETMANES. 


AQUÍ US DEIXEM LES FOTOS DE LA PRIMERA SETMANA DE PROPOSTES

LES NOSTRES PROPOSTES SÓN:
- CUINA - ELI A partir dels aliments els nens reflexionen, aprenen, investiguen... i s'organitzen per crear les seves pròpies receptes. 
- ART - ALBA Creació d'obres artístiques a partir de la pintura, el modelatge, els materials de rebuig...
- CIÈNCIA - ASUN ALLOZA Investiguen, proven, comproven hipòtesis a través dels materials, les seves propietats i els estris del laboratori.
- ENTORN - ASCEN Aprenen aspectes de la seva ciutat, el seu barri, el món que els envolta... a partir de mapes, maquetes, buscant informació en internet.
- JOCS MATEMÀTICS - LAURA Aprenen jocs de lògica, estratègia i programació. Sense adonar-se assoleixen conceptes i estratègies matemàtiques. 
- INTERPRETACIÓ -MARIONA Es deixen portar per les històries, els personatges i el moviment. Interpreten, recreen, imaginen...
- MÚSICA I DANSA - MERCÈ SALVADOR Desenvolupen el seu esperit artístic a partir de la música, les composicions, els instruments i la dansa.
- MOTS - SARA Com si fos un joc, a partir de les paraules, experimenten amb la poesia, les històries, la literatura...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada